torsdag 24 juni 2010

Midsommarkjol!


Så var det då min tur att få mig en ny kjol :) Den här kjolen ska jag ha på midsommar har jag tänkt mig. Har använt tre olika bomullstyger för att få ett livfullt mönster, gillar kombinationen av dessa tillsammans. Funderade mycket på hur jag skulle sy ihopa dem, sy med stickning etc men beslutade mig tillsist för att prova en täcksömn från min overlock, lite pilligt att sy med täcksöm på den (det är ju inte det den är till för) men det blev fint tycker jag. Blev av det väldigt sugen på en cover pro (läser min man det här blir han inte glad....)
Klippte även ut runda ringar av det ena tyget och sydde fast dessa som applikationer för att "busa till det lite". Och sedan, när egentligen allt var klart, broderade jag dit ordet "love" på baksidan. Faktiskt första gången jag broderar något så det blev en enkel brodyr med kedjestygn. Resultatet till slut blev jag riktigt nöjd med :)

fredag 11 juni 2010

Tävla hos Bolin of Sweden!

Har ni sett vilket läckert armband och örhänge man kan vinna hos Bolin of Sweden? Jag tävlar om det - gör det ni också!

tisdag 8 juni 2010

Spiderman jeans!

För min lilla kille är Spiderman den stora hjälten - allt ska vara "Spidey", så nu har jag tom fallit för att sy med Spiderman. Ett par byxor blev det - svart jeanstyg och med röda fickor samt då det viktiga Spiderman märket. I märkespåsen från H&M fanns det tre märken - två hamnade på min sons byxa och ett blev ett par byxor i strl 110 som ska läggas ut i butiken... om jag nu bara hade haft en dator att uppdatera dem med... Så för nu får det räcka med att de finns här. Är du intresserad av att köpa dem så hör av dig!

tisdag 1 juni 2010

Kris!!!!


Här var det stilla, kanske undrar ni varför? - Min dator har kraschat!!!! Har nu varit hos "datordoktorn" en vecka men de får inte rätt på den. Säger nu att hårddisken är utom räddning och att de troligen inte kan få ut det som var på den - tror ni jag har backup? Nix!!! Är lätt förtvivlad, på den finns bilder och filmer på barnen, massa Fellaidokumenter och bilder, hela min nya sida om Fellai Butik etc, det mesta utan backup. Måste troligen bygga upp hela den sidan i dreamweaver igen... Men värst är nog alla bilder och filmer man tar på barnen, bara borta. Har backup på en del men inte det som jag tagit under det senaste året. Förbannar mig så för att jag inte är bättre på backup!

Därmed blir också bloggandet begränsat.
Detta skrivs från min jobbdator...