måndag 24 maj 2010

Sommarfina!

Sommarfin flicka med ny kjol, såklart måste gosedjuret få en matchande klänning! Här är hon på väg till ett gosedjursparty. Sydde då först kjolen till henne och kom på att det ju hade varit roligt att matcha inför kalaset så då blev det en dress till hunden också :)
Kjolen är sydd av en gammal blus till mig samt mudd från SoS.

måndag 17 maj 2010

Vinnaren är....


Stort Grattis till Helena med bloggen Lillofant! Du har vunnit ett par svarta loungebyxor i strl 80 från PingPong. Jag kontaktar dig via mail!

Stort tack till alla som var med och tävlade!

lördag 15 maj 2010

Missa inte tävlingen!



Vill bara puffa lite för min tävling som går in på sina två sista dagar. Imorgon drar jag en vinnare! Tävla här!

tisdag 11 maj 2010

Fellai öppnar butik!



Välkommen in i min nya sida"Fellai Butik"! Här kommer jag att lägga upp de modeller jag vanligtvis syr i samt de färdiga plagg som finns till försäljning. Just nu finns där en del kjolar, klänningar och mössor till salu. Kika in och se vad ni tycker! Såklart får ni gärna också handla något ;)


Så här blev det!


Måste säga att jag är mycket nöjd med min overlock! Har nu provat på de flesta sömmar och känner att det fungerar och blir bra - hade dock lite problem med att sy blindsöm - någon som är bra på det? Gjorde alla inställninggar enligt boken men fick inte sömen på baksidan snygg, dvs den som overlockade kanten, nästningen in i tyger blev lite bättre, svårt dock att få den att ta lagom mycket, lite syns på framsidan.

I övrig blev klänningen bra, resultatet syns ovan. Syddes till min svågers bröllop som var nu i helgen - jättelyckat och väldigt trevligt!
... och nej, det här var inte nyheter... den kommer om några timmar....

måndag 10 maj 2010

Ny logga!



Kände att det var dags att fräscha upp bloggen lite. Så det blev en ny logga - vad tycks? Kände också att det var läge att byta den svarta bakgrunden till något ljusare - vitt och fräscht blev det. Antar att det är vårkänslorna som spelar in :)
Hoppas ni gillar det!
... och imorgon kommer det fler nyheter.....