tisdag 22 februari 2011

Kjolar i par!


Sportlov och härlig ledighet med barnen! Mellan varven med lek och olika aktiviteter som vi varit på (idag var det tillverkning av Bollywoodsmycke) så hinns det med lite sömnad :-). Fick ha barnen med mig ute i syrummet men lyckades få till lite ro så att jag också kunde sy, lillebror såg en film på datorn och storasyster sydde på sin symaskin (hon är väldigt förtjust i den och har blivit riktigt duktig). Blev två kjolar till mig av mitt favoritmönster :-). Tyget kommer från Tusen Tyger i Malmö som hade utförsäljning för några veckor sedan. Gjorde då några riktiga kap och fick fina tyger för bara några tior. Ångrar dock nu att jag inte köpte mer...

fredag 4 februari 2011

Bebiskit


Idag kom min chef och hälsade på på jobbet med sin lilla bebis. Hon var helt fantastiskt söt och man blev allt lite bebissjuk :-) (fast det betyder inte att jag vill ha fler barn, bara att de är söta).
Hon fick det här kitet bestående av en röd body med orange kantband samt orange och röd sparkdräkt i mjuk velor. Verkade som om hon blir glad, hoppas det passar hennes söta tjej.
Det här var den första body jag sydde och det fungerade riktigt bra. Mönstret var från en Ottobre, även sparkdräkten var från en Ottobre tidning. Gillade den modellen riktigt mycket, blir kanske fler dresser i den modellen :-)