söndag 29 augusti 2010

Väsknoja


Den senaste veckan har jag fått lite väsknoja. Började med att jag fick en beställning på en väska i det gröna elefanttyget med rött foder. Av bara farten så blev det några till :)
Gjorde också vissa ändringar så att det blev två olika väskmodeller. Den senare blev lite smalare och djupare. Den svarta och vit och rödmönstrade väskan är i min "nya modell". Blev helt ok, så pass att jag tog den svarta själv :). Övriga ska läggas ut på hemsidan.

måndag 16 augusti 2010

Invigt!


Nu är syrummet invigt! Inte med champagne och fest men med en lugn systund :). Är jättenöjd med mitt rum, känns så skönt att ha plats! Letade fram alla påsar med tyger som jag har haft undanstoppat lite här och var och la in det snyggt och prydligt på hyllor - oj så mycket tyg jag har! Tror det är dags att sy lite av allt det där...

Först ut blev en kjol till mig själv. Hittade ett läckert mönstrad stuvbit på SoS som jag matchade med svart och limegrön interlock. Funderade lite fram och tillbaka hur jag skulle kombinera det och till slut blev jag nöjd. Kan erkänna att den är lite inspirerad av Desigual...

måndag 9 augusti 2010

Kolla in mitt fina syrum!


Back again! Sommaruppehållet är slut och jag är tillbaka. Större delen av sommaren har vi varit i Spanien och haft det bra. Väl hemma var det dags för syrumsprojektet igen. Vårt fd förråd har numera blivit mitt syrum i kombination med gästrum. Riktigt lyckat! Tidigare satt jag inklämd i vår tvättstuga med stora tyg och tvätt travar runt mig. Men nu har jag fått ett eget rum med gott om skåpsplats och ett stort härligt skrivbord! Känns jättehärligt! Nu riktigt kliar det i fingrarna att börja sy!