tisdag 15 december 2009

Läcker sidenkjol!

Så här blev den! - kjolen jag sydde av det fina sidentyget Helena köpte åt mig. Blev riktigt nöjd! Utgick från ett gamalt mönster från Kreativa Kvinnor som jag sedan har ritat om något. En A-linjeformad kjol med 7 våder och bred midjelinning. Satte en passpoal i mellan midjan och kjolvåderna. Tyckte det blev snyggt, ser lite mer välsytt ut, samtidigt som det ger en "kinakänsla".

tisdag 8 december 2009

Vilka underbara sidentyger!


Kolla vilka underbara sidentyger som min fantastiska väninna köpte till mig när hon var i Kina! De är helt underbara, riktigt siden i en fin tjock kvalitet. Hon har föresten en jättefin blogg ni bara måste kolla in Bolin of Sweden. Där bloggar hon om inredning, trädgård och jättefina smycken som hon själv gör - kanske något som passar i julklapp?

De fina tygerna hon köpte mig ska bli en klänning (den röda) och en kjol (den guldiga). Kjolen är i princip klar, ska ta en bild och visa er inom kort!

2:a advent

Tänk att det redan är andra andvent! Den här hösten har gått så otroligt fort! Jag kan verkligen inte förstå att det snart är jul. Det var såmycket jag skulle hinna under hösten.... Så mycket som skulle sys och pysslas. Men men jag ska ju vara ledig ganska länge under julen så då kanske jag hinner med lite mer. Fast ett och annat verk har det blivit - lovar att lägga upp dem snart! Men tills dess får ni njuta av lite adventsmys!