torsdag 29 januari 2009

Underbart elefanttyg!


Kolla vilket underbart elefanttyg jag hittade idag! Blev stormförtjust i det. Ska bli tröja till kille och tunika till tjejen. Kliar i fingrarna att sätta igång genast men det får vänta tills ikväll. Har slängt det i tvättmaskinen så det ska vara tvättat och klart.

onsdag 28 januari 2009

Snygg bilmössa!

Hittade det här när jag tömde min kamera - bilmössa med tillhörande halsvärmare. En beställning från en väninna. Blev en julklapp till en liten kille på 1 år. Hoppas den värmer honom gott!

Har beslutat mig för att kalla den här mössmodellen för "busen", passar bra till små busiga barn eftersom den sitter väldigt bra på huvudet och värmer gott om öronen och nacken när man är ute och busar!

måndag 26 januari 2009

Tävla hos PetramedAochE om presentkort hos Cool Kids!

Jag är med och tävlar om ett presentkort från Cool kids, på PetramedAochE:s blogg!
Tävla HÄR du med!

fredag 23 januari 2009

Snorktävling!!!


Jag är med och tävlar om ett unikt barnplagg i retrostil från SNORK, på PetramedAochE`s blogg!
Tävla HÄR du med!

onsdag 21 januari 2009

Nygammal väska


I brist på några nya alster att blogga om så kommer en nygammal väska fram. Sydde den för några månader sedan för att ha till jobbet, skor, pärmar, matlåda eller annat passar i den. Bygger på samma princip som elefantväskorna som jag tidigare bloggat om. Praktiskt och bra!

Vinn fint smycke hos Florin!


Var med och tävla om ett fint smycke hos Florin!

Back again!

Låååångt uppehåll har det varit. Tyvärr beror det på att vi varit sjuka sedan innan jul!!!! Helt otroligt. Min son har varit inne på aktuen flera gånger för akuta magsmärtor och blev inlagd för någon vecka sedan. Fick då, förutom sina magsmärtor, lunginflammation och fick dropp som gick fel i armen, blev jättesvullen och var tvungen att opereras i armen för att den inte skulle bli skadad. Så nu två operationer senare är armen fixad och verkar bli helt återställd. Har dock fortfarande bandage och får inte vara på dagis ännu. Är så förbannad på sköterskan som satte droppen. Min lilla pojke har fått lida så mycker för hennes skull. Och jag har varit så orolig för honom. Vi låg inne i över en vecka. Nu har han dock fått antibiotika för lunginflammationen, och armen är bättre. Magonta är också bättre men vi vet inte vad det beror på, inget kul.

Som ni kanske förstår står min symaskin ganska still just nu. Men det börjar klia lite i fingrarna och jag längtar efter att få ta tag i ett nytt projekt! Har en beställning på en mössa och halsvärmare som ligger och väntar. Ska snart ta tag i dessa.